سبک زندگی منجر به افزایش اختلالات رشدی شده است

سبک زندگی منجر به افزایش اختلالات رشدی شده است

مشاور عالی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به افزایش اختلالات رشدی در سال های اخیر، گفت: باید نسبت به عوامل و ریشه های بروز این پدیده ، نگاه جدی تری داشته باشیم.

پنجشنبه 18 مهر 1398 ساعت 17:58

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از مهر 

 

به گزارش خبرنگار مهر، سید کمال خرازی، روز پنج شنبه در دومین سمپوزیوم مبانی عصبی شناختی در اختلالات رشدی، که در دانشگاه خوارزمی در حال برگزاری است، افزود: در گذشته های دور فکر می کردند بروز این اختلالات ناشی از وجود ارواح خبیثه و شیاطین است و آن غ غیر قابل معالجه می دانستند. 

وی با اشاره توسعه علم ژنتیک، گفت: با توسعه دانش و علم ژنتیک، معلوم شد که اشکال ژنتیکی باعث اختلال در مغز فرد می شود.

خرازی، علوم شناختی و اعصاب اشاره کرد و افزود: این علوم کمک می کند که چگونه افراد دچار اختلالات تکاملی را معالجه کنیم.

مشاور عالی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، به پیشرفت های علمی دانشمندان برای بررسی مدارهای مغزی انسان اشاره کرد و گفت: دانشمندان با بررسی مدارهای مغزی، می توانند عامل بروز این اختلالات را شناسایی کنند. زیرا، مدارهای مغزی، نقش بسیار مهمی در بروز این اختلالات بازی می کنند.

وی تاکید کرد: با بررسی مدارهای مغزی، می توان عامل ترس و اضطراب را شناسایی کرد. 

خرازی، در ادامه به برنامه هایی که در کشور برای علل شناخت اختلالات رشدی دنبال می شود، اشاره کرد و گفت: تولید مغز مینیاتوری و ایجاد کلینیک مغز شناخت، از جمله برنامه هایی است که برای شناسایی علل اختلالات رشدی، در کشور دنبال می شود.

وی افزود: برنامه های کلینیک مغز شناخت، با تشکیل کمیته مشترک توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران و موسسه آموزش عالی علوم شناختی، دنبال می شود. 

کد خبر 4742709
حبیب احسنی پور
تعداد بازدید : 420

ثبت نظر

ارسال