وقتی قانون راه را بر خدمات‌تخصصی به مردم می‌بندد!

وقتی قانون راه را بر خدمات‌تخصصی به مردم می‌بندد!

مدیریت درمان تامین اجتماعی استان سمنان منع همکاری پزشکان متخصص دانشگاه‌های علوم پزشکی در مراکز درمانی وابسته به تامین اجتماعی را به زیان مردم ارزیابی کرد و خواستار برداشتن منع قانونی خدمت همزمان پزشکان متخصص این دانشگاه در مراکز درمانی دیگر شد.

سه شنبه 3 دی 1398 ساعت 8:38

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از ایسنا 

 

دکتر مجتبی اکرم در نشست تبیینی شورای اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی استان سمنان بر لزوم نگرش یکسان به همه مراکز درمانی تاکید و اظهار کرد: پزشک متخصص متقاضی همکاری با تامین اجتماعی در استان وجود دارد اما موانع قانونی سبب شده که نتوانیم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

وی با اشاره به نقش مهم تامین اجتماعی در ارائه خدمات درمانی در استان سمنان گفت: تنها 10 درصد تخت‌های بیمارستانی در مالکیت تامین اجتماعی است و این در حالی است که 25 درصد بستری‌ها در مراکز درمانی و بیمارستانی وابسته به این سازمان صورت می‌گیرد.

سهم 25درصدی از بستری ها با 10 درصد تخت های بیمارستانی
مدیریت درمان تامین اجتماعی استان سمنان بر لزوم رفع موانع قانونی در راستای استفاده از نیروهای طرحی در این سازمان شد و خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که همه دستگاه‌های مرتبط با درمان و سلامت یکسان دیده شوند تا در مسیر خدمات‌دهی به مردم خللی ایجاد نشود.

وی با اشاره به نقش مهم مدیریت درمان تامین اجتماعی در خدمات حوزه سلامت استان افزود: استان سمنان یکی از معدود استان‌هایی است که بیشترین جمعیت بیمه‌شده را تحت‌پوشش دارد به گونه‌ای که بالغ بر 71 درصد بیمه‌شدگان استان تحت‌پوشش این سازمان قرار دارند و این استان از نظر درصد تحت‌پوشش در کشور حائز رتبه دوم است.

دکتر اکرم با بیان اینکه 460 هزار نفر از جمعیت 700 هزار نفری استان تحت‌پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند ادامه داد: تامین اجتماعی در استان سمنان دارای یک بیمارستان و 8 درمانگاه است و با 350 مرکز درمانی استان نیز قرارداد خرید خدمت دارد.ضمن اینکه علاوه بر بیمارستان فوق‌تخصصی شفا که در مالکیت تامین اجتماعی سمنان است، بیمارستان فوق‌تخصصی امام حسین(ع)شاهرود نیز به عنوان بیمارستان ملکی سازمان محسوب و خدمات 100درصد رایگان به بیمه‌شدگان تامین اجتماعی می‌دهد.

وی از بیش از 950 هزار مراجعه به بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های تامین اجتماعی استان در هشت ماهه گذشته خبر داد و گفت: در همین راستا از ابتدای امسال تاکنون 11 هزار بستری و 7000 عمل جراحی در بیمارستان و مراکز درمانی هشت‌گانه تامین اجتماعی انجام شده است. ضمن آنکه امسال علاوه بر این خدمات بیش از 240 میلیارد تومان خرید خدمت برای بیمه شدگان تامین اجتماعی در استان صورت گرفته است.

وقوع سه مرگ در اثر آنفلونزا در مراکز درمانی تامین اجتماعی سمنان
مدیریت درمان تامین اجتماعی استان سمنان از وقوع سه مرگ در دوره پیک آنفلونزآ در مراکز وابسته به این سازمان در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: هر سه نفر این بیماران دارای بیماری‌های زمینه‌ای قلبی-عروقی، ریوی و یا دیابت و...نیز بودند.

وی با بیان اینکه تنها یک بیمار به دلیل مصرف کیک های آلوده به مراکز درمانی تامین اجتماعی استان مراجعه کرده ادامه داد: قرص موجود در این کیک از نوع ایندرال بوده و هیچگونه مسمومیت و عوارض حادی ندارد. همچنین این فرد بدون هیچگونه مسمومیت و آسیبی بعد از مراحل درمانی ترخیص شد.

پایان ماجرای دنباله‌دار بدهی تامین اجتماعی به دانشگاه‌ها با تهاتر از بالا
دکتر اکرم در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص مطالبات مراکز درمانی از این سازمان بیمه‌گذار اظهار کرد: کل مطالبات مراکز درمانی وابسته به دولت از تامین اجتماعی حدود 15 هزار میلیارد تومان است و این درحالی است که سازمان تامین اجتماعی 250 هزار میلیارد تومان طلب از دولت دارد.
وی از انعقاد یک تفاهمنامه بین مسوولان ارشد این دستگاه ها در سطح کشور خبر داد و گفت: براساس این تفاهمنامه تمام مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی از تامین اجتماعی در بازه زمانی او آبان 97 تا اول آبانماه 98 تهاتر شده و بنابراین درحال حاضر هیچگونه بدهی در این زمینه وجود ندارد. ضمن اینکه در استان نیز مطالبات مهرماه، آبان و آذرماه 98 را نیز پرداخت کردیم و لذا تا پایان هفته آینده براساس تفاهمنامه امضا شده کلیه مطالبات علوم پزشکی استان سمنان و شاهرود به طور کامل پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام

تعداد بازدید : 376

ثبت نظر

ارسال