جزئیات زمینه همکاری‌ علمی با ۲ کشور آسیایی/انجام مذاکره همکاری میان ۸ شرکت ایرانی و اندونزیایی

جزئیات زمینه همکاری‌ علمی با ۲ کشور آسیایی/انجام مذاکره همکاری میان ۸ شرکت ایرانی و اندونزیایی

مدیر کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به راه‌اندازی دفاتر همکاری این ستاد در کشورهای هند و اندونزی، گفت: همکاری با کشور هند در فاز مطالعاتی است و در حوزه همکاری با کشور اندونزی، در حال حاضر ۸ شرکت ایرانی با طرف‌های این کشور در حال مذاکره برای رسیدن به مدل همکاری هستند.

پنجشنبه 2 آبان 1398 ساعت 7:19

به گزارش هفته نامه پزشکی امروز به نقل از ایسنا 

 

دکتر رضا اسدی‌فرد چندین عامل را در انتخاب کشورها به عنوان مقاصد صادراتی مهم دانست و افزود: یکی از این عوامل تعداد جمعیت کشورها است، ضمن آنکه کشور بستر خوبی برای صادرات به آن کشورها فراهم کرده باشد.

وی یکی از کشورهای مقصد صادراتی ایران را عراق دانست و خاطر نشان کرد: این کشور هر چند که جمعیت کمی دارد، ولی در حال حاضر حجم صادرات ایران به این کشور ۱۰ میلیارد دلار  می‌شود و بهتر است که بخشی از این میزان صادرات، به صادر کردن محصولات "های‌ تک" اعم از دارو و یا محصولات مبتنی بر نانو فناوری اختصاص یابد.

اسدی‌فرد صادرات محصولات "های‌تک" را حوزه‌ای پایدار دانست و ادامه داد: از آنجایی که عراق درصدد توسعه صنعت خود است، از واردات محصولات نهایی خودداری می‌کند و ما برای صادرات در نهایت مجبور هستیم که محصول را در کشور عراق تولید کنیم، ولی در مورد محصولات با فناوری‌های پیشرفته این کشور نیاز به زمان دارد تا به این سطح برسد.

مدیر کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری نانو، "هند" و "اندونزی" را از دیگر بازارهای هدف ستاد نانو دانست و خاطر نشان کرد: نوع بازار کشورهای هند و اندونزی به گونه‌ای است که می‌توانیم محصولات دانش پایه خود را در آنجا به فروش برسانیم.

وی با اشاره به مزایای بازار کشور اندونزی، خاطر نشان کرد: این کشور دارای ۲۷۰ میلیون نفر جمعیت است، ضمن آنکه بازار رو به رشدی در حوزه صنایع خودرویی و دریایی دارد؛ از این رو برای ما فرصت خوبی برای صادرات محصولات "های تک" خواهد بود.

اسدی‌فرد، همچنین اقتصاد هند را جزو چند اقتصاد مطرح دنیا توصیف کرد و یادآور شد: هند رشد ۷ تا ۸ درصدی در اقتصاد را تجربه کرده است و این عدد قابل توجهی است، ضمن آنکه فرصت‌های همکاری زیادی میان ایران و این کشور وجود دارد.

وی با اشاره به دفتر همکاری‌های تجاری برای تبادلات در حوزه محصولات مبتنی بر نانو فناوری در کشورهای اندونزی و هند، اظهار کرد: دفتر هند به تازگی فعالیت‌های خود را شروع کرده است، ولی با کشور اندونزی چندین برنامه مشترک در حوزه‌های صنایع دریایی، تجهیزات پزشکی و داروهای پیشرفته اجرایی کرده‌ایم.

مدیر کارگروه بازار و صنعت ستاد توسعه فناوری نانو از انجام مذاکره میان ۸ شرکت ایرانی با طرف‌های اندونزیایی خبر داد و یادآور شد: این مذاکرات برای تبیین مدل کاری مشترک در حوزه فروش محصول و یا تولید مشترک در آن کشور است.

اسدی‌فرد همکاری با کشور هند را در فاز مطالعه بازار ذکر کرد و گفت: به تازگی دفتر همکاری ایران و هند راه‌اندازی شده است و باید ببینیم این کشور در چه حوزه‌هایی نیاز دارد.

به گفته وی، این کشور در حوزه نانو خیلی فعال نیست؛ ولی در حوزه‌هایی مانند شیمی و دارویی فعال است و این حوزه‌ها می‌تواند زمینه‌ فعالیت‌های مشترک با ایران باشد.

انتهای پیام

تعداد بازدید : 324

ثبت نظر

ارسال